• Bel ons: +31 (0)183-73 07 22 of maak online een afspraak

Onze samenwerkingspartner RegioPoortwachters Middenzuid is op zoek naar een Arbeidsdeskundige / Casemanager die voor haar klanten het verzuimproces ondersteunt en begeleidt conform de werkwijze van Regiopoortwachters.

Jouw belangrijkste taken:vac-casemanager1

 • Het begeleiden, adviseren en coachen van onze klanten in het kader van Arbodienstverlening.
 • Het uitvoeren van arbeidsdeskundig onderzoek.
 • Uitvoeren van verzuimbegeleiding en monitoren van verzuimdossiers. In dit kader ben je de regisseur van de casus. Actieve sturing op duurzame reïntegratie vormgeven, samen met de bedrijfsarts en andere professionals.
 • Het verrichten van verzuimgesprekken en adviesgesprekken met onze klanten.

 

Functie-eisen
Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat met:

 • Een afgeronde HBO opleiding met een (para) medische of bedrijfskundige richting.
 • Opleiding tot arbeidsdeskundige, registratie en certificatie bij de Stichting Registratie Arbeidsdeskundigen (SRA en SKO).
 • Werkervaring op het gebied van verzuim en casemanagement.
 • Ervaring met claimbeoordeling is een pré.
 • Goede kennis van kantoorsoftware (MS office en VerzuimSignaal)
 • Een commerciële, klantgerichte instelling en een proactieve houding.
 • Kwaliteitsbewust, samenwerkingsgericht, ontwikkelingsgericht en flexibel.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Minimaal 28 uren per week beschikbaar.

 

Wie zijn wij?
Een gecertificeerde arbodienstverlener met landelijke dekking en een persoonlijke en regionale benadering. Regiopoortwachters bestaat uit een hoofdvestiging (Regiopoortwachters.nl) en de zogenaamde Regiopoortwachters. De Regiopoortwachters zijn regionale ondernemers die handelen vanuit een bewezen succesvol en gezamenlijk gedragen concept. Zij spreken de (regio)taal van de ondernemer en zijn werknemers. Alle Regiopoortwachters werken vanuit één en dezelfde visie en missie. Korte lijnen, een nuchtere en praktische benadering, problemen daadwerkelijk oplossen, kwaliteit leveren en het beste uit werknemers naar boven halen.

RegioPoortwachter Middenzuid is onderdeel van deze landelijke formule die wordt uitgevoerd door regionale specialisten. Wij bieden deskundigheid rond het hele veld van mens en arbeid. Dat alles in één hand. Hierbij is de arbeidskundig casemanager de vaste contactpersoon voor onze klant. De casemanager vormt samen met de arts en andere specialisten een hecht team.

Ons werkgebied is Brabant en Gelderland, je focus zal liggen in de regio Zuid Oost Brabant.

De aanpak
De aanpak van RegioPoortwachter Middenzuid is uniek, dichtbij en persoonlijk. De klant kiest namelijk voor een dienstverlener uit de eigen regio.

Wij kennen de regio, bezoeken persoonlijk onze klanten en blijven dat doen. Eén vast aanspreekpunt voor alle vragen. Kennis en betrokkenheid gaan hand in hand. Geen regie of afstand, maar een persoonlijke aanpak.

Wat bieden wij?
Als arbeidsdeskundige bij RegioPoortwachter Middenzuid kun je rekenen op een werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een jonge dynamische organisatie en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Regiopoortwachters. Een afwisselende functie in een enthousiast team.

Reageer
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mechelien Dees, op nummer: 0183-648864 of via de mail: mdees@arbode.nl. Voor meer informatie: Regiopoortwachters en rpwmz.

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een commerciële omgeving en voldoe jij aan de gestelde functie-eisen, stuur dan voor 1 maart 2017 jouw sollicitatie naar mdees@arbode.nl voorzien van:

 • Een recent bijgewerkte CV met foto en informatie over beschikbaarheid.
 • Korte motivatie (gericht op de eisen) waarom jij als kandidaat geschikt bent.